Campursari Didi Kempot - Cidro

Written By Dangdut Koplo on Selasa, 24 April 2012 | 4/24/2012 11:33:00 PM


Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Didi Kempot
MONGGO DOWNLOAD

Download Lagu Campursari Didi Kempot - Cidro.mp3

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Cidro

Wis sak mestine ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dhodo

Duh piye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondho seje karo uripmu

Aku nelongso
mergo kebacut tresno
Ora ngiro
Saiki ne cidro

reff :
kembali ke atas…

Aku nelongso
mergo kebacut tresno
Ora ngiro saiki ne cidro
Ora ngiro saiki kowe cidro