Campursari Tombo Kangen dan Lirik


Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo dan Campursari Koleksi Top koplo
Special campursari koleksi Top Koplo
MONGGO DOWNLOAD
Lirik Lagu Campursari Tombo Kangen


Download Lagu Campursari Tombo Kangen.mp3

Mas.. opo wis lali sliramu?
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ga tau ketemu
wis sak mestine lali aku uu~..

Mas.. mumpung saiki ketemu
Jogedan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling nalika iku

Sepi rasane wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atine

Mas.. gelang anting ali-ali
Sak ndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari
Masz.. opo wis lali sliramu?
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ra tau ketemu
wis sak mestine lali aku uu~..

Mas.. mumpung saiki ketemu
Jogedan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling nalika iku

Sepi rasane wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atine

Masz.. gelang anting ali-ali
Sak ndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mariii…

Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

Campursari Tombo Kangen dan Lirik Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Dangdut Koplo
Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.