Campursari Electone Kembang Rawe Sarwo Laras

Written By Dangdut Koplo on Rabu, 19 September 2012 | 9/19/2012 01:21:00 AM


Campursari Electone Kembang Rawe Sarwo Laras
Download lagu Campursari Electone Kembang Rawe Sarwo Laras. Mp3 campursari dangdut koplo elektone koleksi Sarwo Laras hadir dengan suasana campursarian koplo special untuk yang sudah request lewat facebook grup Top Koplo saya sajikan koleksi lagu kembang rawe.
Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo Campursari Koleksi Top koplo
Special Dangdut Koplo koleksi Sarwo Laras
Lirik Lagu Campursari Kembang Rawe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku trisno kuwe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku trisno kuwe

Kembang kenongo atiku digawe loro
Kembang melati agawe larane ati
Kembang kecubung atiku digawe bingung
Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
Ora becik kanggone poro wanito
Kembange rawe iku paribasane
Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae

Download Mp3 Lagu Campursari Kembang Rawe Sarwo Laras