Campursari Electone Kembang Rawe Sarwo Laras

Campursari Electone Kembang Rawe Sarwo Laras
Download lagu Campursari Electone Kembang Rawe Sarwo Laras. Mp3 campursari dangdut koplo elektone koleksi Sarwo Laras hadir dengan suasana campursarian koplo special untuk yang sudah request lewat facebook grup Top Koplo saya sajikan koleksi lagu kembang rawe.
Silahkan Download Mp3 Dangdut koplo Campursari Koleksi Top koplo
Special Dangdut Koplo koleksi Sarwo Laras
Lirik Lagu Campursari Kembang Rawe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku trisno kuwe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku trisno kuwe

Kembang kenongo atiku digawe loro
Kembang melati agawe larane ati
Kembang kecubung atiku digawe bingung
Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
Ora becik kanggone poro wanito
Kembange rawe iku paribasane
Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae

Download Mp3 Lagu Campursari Kembang Rawe Sarwo Laras
Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.