Campursari Pacitan Madiun Mustika Electone

Download mp3 Dangdut Koplo Campursari Pacitan Madiun Mustika Electone gratis lirik lagu, mp3, Campursari Electone Koplo Pacitan Madiun live pantai Teleng Pacitan didukung oleh sound system Ersian.

Lirik Lagu Pacitan Madiun Campursari
an-jane atiku sih durung tego
Ninggalne sliramu bocah sing manis
Nanging lenggono rasane atiku
Amergo sliramu isih ngudi ilmu

Jan-jane atiku koyo diiris
Yen kelingan, marang sliramu sing manis
Pacitan madiun saksi tresnaku
Enggal bali wong bagus, kowe tak tunggu

Pacitan madiun liwat selaung
Tak ubengi tanpo duwe roso getun
Yo mengkono tresnaku ra munggah medhun
Ora koyo dalan pacitan madiun

Pacitan madiun liwat josari
Ninggal janji nganti tekane saiki
Ayo kabeh podo tansah memuji
Mugo-mugo gusti tansah ngijabahi...
Download Campursari Pacitan Madiun Mustika Electone

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.
Foto Saya

Dangdut Koplo Musik Rakyat Untuk Rakyat
untuk download dan lihat video kunjungi