Campursari Reog Ponorogo Nyidam Sari

Written By Dangdut Koplo on Senin, 04 Maret 2013 | 3/04/2013 04:50:00 PM


Download lagu mp3 Campursari Reog Ponorogo Nyidam Sari terbaru gratis lirik lagu, mp3, video Koleksi Campursari Reog Ponorogo Nyidam Sari mp3 gratis untuk anda yang suka alunan gendhing reog yang dibawakan dengan lagu campursarinya.

Lirik Lagu Campursari Nyidam Sari
Upomo sliramu sekar melati,
Aku kumbang nyidam sari,
Upomo sliramu margi, wong manis
Aku kang bakal ngliwati..

Sineksen lintange luku semono,
Janji prasetianing ati,
Tansah kumathil ning netro, rinoso
Keroso, rasaning ndriyo..

Midero sak jagad royo,
Kalingono, wukir lan samudro
Nora ilang memanise, aduh
Dadi ati selawase..

Nalikan iro ing ndalu, atiku
Lamlaman siro wong ayu..
Nganti mati ora bakal lali,
Lha kae, lintange mlaku..

Download Mp3 Lagu Campursari Reog Ponorogo Nyidam Sari