Dalan Tembus Campursari Didi Kempot

Written By Dangdut Koplo on Jumat, 29 Maret 2013 | 3/29/2013 01:32:00 PM


Download mp3 Dalan Tembus Campursari Didi Kempot gratis lirik lagu, mp3, Campursari Dalan Tembus Campursari Didi Kempot feat Bupati Karanganyar Hj. Rina Iriani koleksi Top dangdut koplo campursari.
Lirik Lagu Dalan Tembus Campursari
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
Kenal pisan selawase mesti eling
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding..

Dalan tembus cemoro sewu sarangan
Munggah medun karo nyawang tetanduran
Karanganyar magetan wis ra krenggosan
Paribasan sak kedet metro wis tekan
Woh wohan sing do gemandul
Tidak bohong pancen leres memang betul...

Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan
Nalikaning ndek mbiyen isih pacaran

Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan
Nalikaning ndek mbiyen isih pacaran
Nganti seprene neng ati tansah kelingan

Download Mp3 Dalan Tembus Campursari Didi Kempot