Simpang Lima Ninggal Janji Yuli Ananta Om Gemilang

Written By Dangdut Koplo on Kamis, 04 April 2013 | 4/04/2013 02:53:00 PM


Top Koplo, Download mp3 dangdut koplo campursari Simpang Lima Ninggal Janji Yuli Ananta Om Gemilang gratis lirik album campursari jandhut Teta record Madiun published Top dangdut koplo campursari.

Lirik Lagu Simpang Lima Ninggal Janji
Soyo suwe, Soyo nelongso rasane
Atiku kangen, Kangen ku marang kowe
Nanging pancen, Pancen wes dadi nasib ne
Durung bisa ssendingan, Sesandingan karo kowe

Arume kembang mekar ing wayah sore
Arum ambune iso biso tak rasakne
Nanging , nanging arume rambutmu
Amung bisa tak bayang ne, mergo kowe ora neng kene

Aku lungo nang monco
Golek makaryo nggo sangune urip aku lan kowe
Arume kembang mekar ing wayah bengi
Dadi tombo kangen ku jeruning atiiiiiii....

Kembang ku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing tak lali
Ning simpanng limo iki, sing nyekseni sumpahe ati
Janji ku mengko mesti tak tepati.

Download Simpang Lima Ninggal Janji Om Gemilang