Wedhus Wiwik Sagita Om Sera


Top koplo.com download mp3 lagu dangdut koplo Wedhus Wiwik Sagita Om Sera live ndayu park sragen free dan gratis lirik lagu wedus yang merupakan lagu yang banyak direquest oleh para seramania.

Lirik Lagu Wedhus Wiwik Sagita Om Sera
Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu mas, wedhus ndadak mikir sukete

Timbang di bojo ora ono duite
Mending tak gawe gendakan wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sepisan wae
Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat...

Download Mp3 Lagu Wedhus Wiwik Sagita Om Sera
Wedhus Wiwik Sagita Om Sera Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Dangdut Koplo