Wedus Wiwik Sagita RD26

Written By Dangdut Koplo on Kamis, 23 Mei 2013 | 5/23/2013 03:31:00 PM


Top koplo.com download mp3 lagu dangdut koplo Wedus Wiwik Sagita RD26 gratis lirik lagu campursari wedus dari Om RD26 penyanyi wiwik sagita ciptaan Hidayati samudra

Lirik Lagu Wedus Wiwik Sagita
Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu mas, wedhus ndadak mikir sukete

Timbang di bojo ora ono duite
Mending tak gawe gendakan wae
Ora usah mikir sak bendidane
Seminggu cukup sepisan wae
Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Download Mp3 Lagu Wedus Wiwik Sagita