Wedus Wiwik Sagita RD26

Top koplo.com download mp3 lagu dangdut koplo Wedus Wiwik Sagita RD26 gratis lirik lagu campursari wedus dari Om RD26 penyanyi wiwik sagita ciptaan Hidayati samudra

Lirik Lagu Wedus Wiwik Sagita
Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu mas, wedhus ndadak mikir sukete

Timbang di bojo ora ono duite
Mending tak gawe gendakan wae
Ora usah mikir sak bendidane
Seminggu cukup sepisan wae
Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Download Mp3 Lagu Wedus Wiwik Sagita

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.
Foto Saya

Dangdut Koplo Musik Rakyat Untuk Rakyat
untuk download dan lihat video kunjungi