Taline Asmoro Eny Sagita Om Sagita Vol 11

Download mp3 dangdut koplo jandhut campursari Taline Asmoro Eny Sagita Om Sagita Vol 11 gratis lirik lagu taline asmoro dalam album sagita album ngamen 11

Lirik Lagu Taline Asmoro Campursari
Opo salahku nganti kowe ningalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati medhotke talining asmoro
Opo pacen wes ono wanito liyo
Loro ati.. atiku loro...
Tansah soyo keronto-ronto
Roso iki tetep jeruning dodo
Kowe uwes bedho

Tumetes iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Download Mp3 Taline Asmoro Eny Sagita Om Sagita

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.
Foto Saya

Dangdut Koplo Musik Rakyat Untuk Rakyat
untuk download dan lihat video kunjungi