Wedhus Wiwik Sagita Om Sera Koplo House Music

Written By Dangdut Koplo on Selasa, 04 Juni 2013 | 6/04/2013 11:25:00 AM


Download mp3 dangdut koplo Wedhus Wiwik Sagita Om Sera Koplo House Music gratis lirik lagu wedhus dari om sera terbaru album Sera Koplo House Music.

Lirik Lagu Wedhus Om Sera Koplo House Music
Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu mas, wedhus ndadak mikir sukete

Timbang di bojo ora ono duite
Mending tak gawe gendakan wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sepisan wae
Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat...

Download Mp3 Wedhus Wiwik Sagita Om Sera Koplo House Music