Wedhus Wiwik Sagita Om Sera Koplo House Music

Download mp3 dangdut koplo Wedhus Wiwik Sagita Om Sera Koplo House Music gratis lirik lagu wedhus dari om sera terbaru album Sera Koplo House Music.

Lirik Lagu Wedhus Om Sera Koplo House Music
Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu mas, wedhus ndadak mikir sukete

Timbang di bojo ora ono duite
Mending tak gawe gendakan wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sepisan wae
Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat...

Download Mp3 Wedhus Wiwik Sagita Om Sera Koplo House Music

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.
Foto Saya

Dangdut Koplo Musik Rakyat Untuk Rakyat
untuk download dan lihat video kunjungi