Bojomu Cemburu Yusnia Paramitha New Cobra Vol 12

Written By Dangdut Koplo on Kamis, 18 Juli 2013 | 7/18/2013 03:15:00 PM


Download mp3 dangdut koplo jandhut Bojomu Cemburu Yusnia Paramitha New Cobra Vol 12 gratis lirik lagu bojomu cemburu new cobra album terbaru vol 12

Lirik Lagu Bojomu Cemburu

Aku ngerti sliramu tresno marang aku
Nanging aku ora nompo tresnamu
Mergo sliramu nduwe bojo
Aku emoh dadi sing nomoer loro

Cak ojo cedhek cedhek aku
Cak ojo ngrayu ngrayu aku
Mesakke bojomu cemburu
Cak ojo sms ndek aku
Cak ojo nelpon nelpon aku
Ben bojomu gak soyo nesu

Kancanono bojomu sayang ono bojomu
Aku emoh jadi duri dalam dagingmu
Smsen bojomu curhat o ndek bojomu
Ojo mbok dadekke aku istri kedua
Cak cak cak bojomu cemburu
Cak cak cak bojomu cemburu

Download Mp3 Bojomu Cemburu Yusnia Paramitha New Cobra Vol 12