Gendhing Jaranan Sono Wijoyo

Written By Dangdut Koplo on Rabu, 03 Juli 2013 | 7/03/2013 02:59:00 PM


Download mp3 Gendhing Jaranan Sono Wijoyo gratis lagu kesenian kuda kepang dari sono wijoyo pimpinan Bp. Hariyono sholeh Jl. Brahman indah sono ageng Nganjuk.

1. Binarung sun puji
2. Kasmaran
3. Kembang tenturip
4. Kleru mlebu
5. Ngelus dada
6. Wohing aren