Ngidam Pentol Mona Ochan Feat Seboel New Cobra Vol 12

Written By Dangdut Koplo on Kamis, 18 Juli 2013 | 7/18/2013 01:01:00 AM


Download mp3 dangdut koplo jandhut Ngidam Pentol Mona Ochan Feat Seboel New Cobra Vol 12 gratis lirik lagu ngidam pentol new cobra album terbaru vol 12

Lirik Lagu Ngidam Pentol
Bojoku meteng telung wulan
Bendino ngiler jarene nyidam
Sak njaluke kudu keturutan iki ngidam opo kesempatan
Iki ngono perbuatanmu mas
Wetengku cilik mok gawe lemu
Kowe seneng nggugahi wong turu
Nek ra diwei mengko kowe nesu

Yo wes cah ayu bojoku sing ayu dewe dewe dewe dewe
Gek ndang meneng o opo sing mbok kepingini gek ndang tak turuti
Sing tak pingini sing kepo kepo jane kudu keturutan
Aku pengen pentol sing ono endog e
Aku pengen pentol sing dobel endog e
Aku pengen pentol pentol pentol pentol
Sing akeh emi ne
Kowe pengen pentol... sing enek endog e
Kowe pengen pentol... sing dobel endog e
Kowe pengen pentol pentol pentol pentol
Sing akeh emi ne

Download Mp3 Ngidam Pentol New Cobra Vol 12