Ngidam Pentol Mona Ochan Feat Seboel New Cobra Vol 12


Download mp3 dangdut koplo jandhut Ngidam Pentol Mona Ochan Feat Seboel New Cobra Vol 12 gratis lirik lagu ngidam pentol new cobra album terbaru vol 12

Lirik Lagu Ngidam Pentol
Bojoku meteng telung wulan
Bendino ngiler jarene nyidam
Sak njaluke kudu keturutan iki ngidam opo kesempatan
Iki ngono perbuatanmu mas
Wetengku cilik mok gawe lemu
Kowe seneng nggugahi wong turu
Nek ra diwei mengko kowe nesu

Yo wes cah ayu bojoku sing ayu dewe dewe dewe dewe
Gek ndang meneng o opo sing mbok kepingini gek ndang tak turuti
Sing tak pingini sing kepo kepo jane kudu keturutan
Aku pengen pentol sing ono endog e
Aku pengen pentol sing dobel endog e
Aku pengen pentol pentol pentol pentol
Sing akeh emi ne
Kowe pengen pentol... sing enek endog e
Kowe pengen pentol... sing dobel endog e
Kowe pengen pentol pentol pentol pentol
Sing akeh emi ne

Download Mp3 Ngidam Pentol New Cobra Vol 12
Ngidam Pentol Mona Ochan Feat Seboel New Cobra Vol 12 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Dangdut Koplo
Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.