Pokok E Joget Mona Ochan New Cobra Vol 12

Written By Dangdut Koplo on Kamis, 18 Juli 2013 | 7/18/2013 04:25:00 PM


Download mp3 dangdut koplo jandhut Pokok E Joget Mona Ochan New Cobra Vol 12 gratis lirik lagu pokok e joget new cobra album terbaru vol 12

Lirik Lagu Pokok E Joget
Pokok e joget pokok e joget
Pokok e joget pokok e joget
Pokok e joget pokok e joget
Pokok e joget pokok e joget

Krungu swarane kendang
Penontonne jingkrak jingkrak goyang goyang
Krungu swarane suling penak ono ing kuping
Rasane joget nganti ora eling

Ono sing egol-egolan ono sing sunggi-sungginan
Sing penting tertib lan ora tawuran
Neng kene kabeh konco ora ono sing beda
Sing tawuran berarti kuwi ndeso
Ora ngerti lagune ora ngerti syair e
Sing penting aku joget ae
Mergo penak music tur rancak iramane