Tobat Oplosan (Oplosan 2) Dewi Permatasari New Cobra Vol 12

Written By Dangdut Koplo on Sabtu, 20 Juli 2013 | 7/20/2013 03:19:00 PM


Download mp3 dangdut koplo jandhut Tobat Oplosan (Oplosan 2) Dewi Permatasari New Cobra Vol 12 gratis lirik lagu tobat oplosan ( oplosan 2 )

Lirik Lagu Tobat Oplosan ( Oplosan 2 )
Diklumpukne kancane dibukak oplosane
Diombe rame-rame jarene enak rasane
Gelase amung siji diputer gonta-ganti
Kanca-kanca ngenteni tibo wayahe di joki

Jarene kroso mumet
Ning awak kroso anget
Opo iku sing di arani wong mendem
Mlakune sempoyongan
Ora ngerti yen joglangan
Tibo mak bruk dadi gotong gotongan
Awak wes lemes duit e ludes
Urip rasane tansah ngenes
Mbok di pikir pikir yen ora untunge
Cukup ditutup oplosan e...

Tobat tobat dudu soto babat
Kapok kapok ojo mung kapok lombok
Wiwit dino iki mendem e dimareni
Mugi gusti enggal ngijabahi

Download Tobat Oplosan (Oplosan 2) New Cobra Vol 12