Wedhus Mona Ochan New Cobra Vol 12

Written By Dangdut Koplo on Kamis, 18 Juli 2013 | 7/18/2013 02:19:00 PM


Download mp3 dangdut koplo jandhut Wedhus Mona Ochan New Cobra Vol 12 gratris lirik lagu wedhus new cobra album terbaru vol 12.

Lirik Lagu Wedhus

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu mas, wedhus ndadak mikir sukete

Timbang di bojo ora ono duite
Mending tak gawe gendakan wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sepisan wae
Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat...


Download Mp3 Wedhus Mona Ochan New Cobra Vol 12