Topkoplo.com tempat download lagu mp3 dangdut koplo campursari gratis lirik lagu dan video dari youtube

Wedhus Mona Ochan New Cobra Vol 12

by Dangdut Koplo , at 7/18/2013 02.19.00 PM
Download mp3 dangdut koplo jandhut Wedhus Mona Ochan New Cobra Vol 12 gratris lirik lagu wedhus new cobra album terbaru vol 12.

Lirik Lagu Wedhus

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu mas, wedhus ndadak mikir sukete

Timbang di bojo ora ono duite
Mending tak gawe gendakan wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sepisan wae
Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat...


Download Mp3 Wedhus Mona Ochan New Cobra Vol 12
Dangdut Koplo
About
Wedhus Mona Ochan New Cobra Vol 12 - written by Dangdut Koplo , published at 7/18/2013 02.19.00 PM, categorized as New Cobra , New Cobra Vol.12
Comment disabled

Disclaimer : No Mp3 files are cached or stored on the www.topkoplo.com servers, all data comes from various different sources on the internet. Do not download copyrighted material without permission. www.topkoplo.com is a music search engine designed for LEGAL entertainment purposes only. We only help to search for mp3 files only, not to search for song lyrics, chord guitar, porn videos, hot pictures, nude pictures, sex stories, or other pornographic content.

Cari Lagu

Request Lagu

Nama

Email *

Pesan *

Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger